Een keuken naar je eigen wens

De keuken is een van de belangrijkste plekken in de woning. Het is de plek waar je als gezin en met vrienden op belangrijke momenten samenkomt, maar ook waar je jezelf kunt terugtrekken. Wij begrijpen dat een keuken praktisch moet zijn. Gebruiksvriendelijke apparatuur is dan ook een must. Maar heb je al gedacht aan de structuur in je kastjes? Om alles binnen handbereik te hebben tijdens het koken van een overheerlijke maaltijd? Met bekende A-merken, maar ook onze scherp geprijsde eigen merken bieden wij een scala aan mogelijkheden.

De variatie in huidige en tijdloze woonstijlen maakt dat we eindeloos kunnen combineren. Ga bijvoorbeeld voor een matzwarte keuken met een strakke, integrale afzuigkap en greeploze frontjes. Of creëer karakter en warme huiselijkheid met tegels aan de wand of op de vloer. Maak je keuken helemaal af met een bijzonder aanrechtblad. Kortom, bij BMN Showroom start je samen met ons de zoektocht naar de perfecte keuken!

Compleet gemak

Alles-in-1 keukenpakket

Met het alles-in-1 pakket van ons eigen merk Procasa kies je voor een compleet keukenblok. Alles wat je nodig hebt – van gebruiksvriendelijke soft close laden tot naadloze laserranden – vind je in één keukenblok. Van Duitse kwaliteit, en dus betrouwbaar en degelijk, maken deze altijd uit voorraad leverbare keuken simpelweg perfect voor élk project. Het complete keukenblok is beschikbaar voor een vaste pakketprijs, maar naar ieders wens uit te breiden in formaat, kleur en stijl, tot je jouw ideale keuken hebt samengesteld.

Compleet gemak

Kom langs en bewonder

Maak voor vakkundig advies op het gebied van keukens een afspraak met een BMN Home bij jou in de buurt. In enkele van deze showrooms presenteren wij luxe keukens, waarvan wij jou graag alle mogelijkheden toelichten. Kijk in het overzicht van alle showrooms waar je hiervoor terecht kunt en wellicht zien we je binnenkort!

Bekijk &
raak geïnspireerd

Bekijk &
droom

Je keuken kun je tot in de kleinste details naar je eigen smaak ontwerpen. Het begint natuurlijk met de grote keuzes: kleur en materiaal van de frontjes. Daarna de greepjes of wellicht greeploos. Zo gaan we samen door tot we de ideale uitvoering en opstelling hebben gemaakt. Duik maar alvast in deze inspiratiebrochure.

Downloads