Maak iedere ruimte compleet met de perfecte deur

Een deur is veel meer dan een scheiding tussen de woonruimtes. Deuren kunnen jouw interieur in een handomdraai een compleet andere uitstraling geven. Met de juiste kleur en trendy deurbeslag creëer je een ware eye catcher. Zo maak je met helder glas in de deur een ruimte optisch groter. Wil je wel meer lichtinval, maar behoud je graag je privacy? Kies dan een deur voorzien van matglas of helemaal geen glas. Maak onderscheid in interieurstijlen, simpelweg door te variëren in de stijlbreedtes van de deuren!

Procasa Factory Frames

Stoer & stijlvol

In de scharnier- en schuifdeuren van Procasa Factory Frames zorgen de strakke zwarte kaders voor een moderne en industriële look. Bespaar binnen veel ruimte met een schuifdeursysteem, of breng buiten naar binnen en creëer een ware tuinkamer met veel licht. Procasa Factory Frames worden op maat gemaakt en zijn dus een geschikte oplossing voor élke ruimte.

Procasa Factory Frames

Kom langs en bewonder

Wist je dat deuren eindeloos veel mogelijkheden hebben in lengte, beslag en sloten? Naast deuren van ons eigen merk Procasa bieden wij in ons assortiment onder meer de keuze in Skantrae, Weekamp en Svedex. Voor meer informatie adviseren wij je om contact op te nemen met een van onze showrooms.

Bekijk &
raak geïnspireerd

Bekijk &
ontdek

Een deur is niet alleen een doorgang, maar ook de verbinding tussen ruimtes. En een grote sfeerbepaler in huis. Dus hoe mooi je vloer of toilet ook is, de deur zorgt voor de ultieme perfectie. Bij ons ontdek je welke deuren mooi passen bij je woonstijl.

Downloads