Liefde op het eerste gezicht

De eerste aanblik geeft meteen een gevoel bij een huis. Dat gaat verder dan de kleur: elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling. Naast gevelstenen is er nog zoveel méér. Denk aan diverse houtsoorten, trespa, vezelcement, of kunststof. Vaak onderhoudsarm, dus ideaal voor een onderscheidende look van een nieuwe aanbouw, boeiboorden, dakranden en dakkapellen. Onze gevelbekleding is ook de perfecte oplossing als bestaande geveldelen aan vervanging toe zijn. In dat geval ontvangen we van je bouwprofessionals de specificaties van de achterconstructie zodat we je precies op maat kunnen adviseren.

Uiteraard kunnen we je ook adviseren over de gehele opbouw van de gevel. Voor het monteren van gevelbekleding is namelijk de achterconstructie en bijbehorende ventilatie het belangrijkste. Onze productspecialisten zijn dankzij hun jarenlange ervaring in de gevelbekleding precies de adviseurs die je nodig hebt. Zij kunnen je alles vertellen welke modellen en kleuren er per materiaal allemaal mogelijk zijn, en over de mogelijke behandeling om de vergrijzing van het hout te vertragen. Ook bij speciale projecten waar bijvoorbeeld brandvertraging essentieel is, delen ze graag hun deskundigheid met je. Afspraak maken? Doen we!

Rockpanel Uni gevelpanelen

Strakke lijnen

Rockpanel Uni geeft elke gevel een frisse en hoogwaardige look. De panelen zijn er in diverse kleuren, waardoor ze perfect matchen met andere bouwmaterialen. Je kunt ze strak tegen elkaar aan laten zetten omdat ze niet krimpen of uitzetten. Helemaal van nu: volledig recyclebaar!

Rockpanel Uni gevelpanelen

Kom langs en bewonder

Misschien heeft de architect al een voorstel gedaan, of regel je zelf je bouwprofessional en de gevelbekleding. Hoe dan ook, onze BMN Showroom is dé plek om rustig de verschillende mogelijkheden te vergelijken. We hebben tal van monsterborden en voorbeeldbeplating. Je ziet dus op voorhand wat je krijgt en waarin je kunt variëren. Zo wordt je gevel het persoonlijke visitekaartje. Natuurlijk vertellen we je ook alles over het onderhoud.

Natuurlijk InterFaca

Robuust, modern, warm en stijlvol: hout is niet voor niets het populairste bouwmateriaal. Dit Finse merk weet als geen ander de kracht van de natuur aan je woning door te geven. Natuurlijk met duurzaam, gecertificeerd hout. Geen zorgen over onderhoud: dankzij de speciale behandeling heb je daar lang geen omkijken naar.

Natuurlijk InterFaca

Bekijk &
raak geïnspireerd

Bekijk &
ontdek

Gevelpanelen van vezelcement passen fraai bij moderne architectuur. Cembrit verrast je met vele structuren, patronen en kleuren, die je woning of aanbouw een bijzonder karakter geven. Een onderhoudsarme en duurzame keuze waaraan je lang plezier beleeft.

Downloads