Voor de professionals

Marktleider in bouwmaterialen

BMN Showroom is een belangrijk onderdeel binnen BMN Bouwmaterialen, met meer dan tachtig vestigingen de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Wij weten als geen ander dat geen enkel bouwproject hetzelfde is. Daarom bieden wij met alle kennis en ervaring van specialisten, verspreid door heel Nederland, de ondersteuning op het gebied van materialen en diensten die je verdient. BMN Showroom is slechts een van de vele formules en expertises die we graag aan je voorstellen. Voor elk bouwproject, groot of klein, kan jij als bouwprofessional bij ons terecht. Ook voor grootschalige renovatie- of nieuwbouwprojecten bieden wij de oplossing. Zo organiseren wij eveneens koperskeuzedagen en voorzien wij jouw klant van op-maat-gemaakte projectbrochures.

Bij BMN Showroom staat de bouwprofessional centraal. We ontzorgen je door het hele koperskeuzetraject van je over te nemen. De invulling bespreken we graag in een van onze showrooms. Dat gaat verder dan een esthetisch pakket samenstellen: we denken mee over de kwaliteit van producten en materialen. Daarna zorgen we dat je tijd bespaart omdat wij de particuliere klant helpen met trend- en smaakgevoelige keuzes. Tegelijk beschikken wij als kennispartner van de bouw over de bouwkennis om een advies te geven aan de klant dat aansluit op de juiste specificaties. Maak wel even een afspraak als je van plan bent langs te komen. Dan combineren we alle tijd van een persoonlijke adviseur met een warme kop koffie. Klik hier voor een overzicht van alle vestigingen in Nederland.

Compleet in assortiment en advies

Zo vind je bij ons een ongelooflijke keuze in oplossingen voor de fundering van jouw project: van materialen en producten tot diensten en formules. Of je nu een decoratieve afwerking voor een binnenmuur zoekt, isolatiemateriaal voor een dak, online advies over gereedschap, of inspiratie wilt opdoen over hoe je jouw klus duurzamer kunt maken: met ons aanbod vind je wat je zoekt. En hierbij helpen wij je graag. Met materialen van A-merken of met onze gunstig geprijsde eigen merken zoals Procasa, Cebo en Kloosterwaard.

BMN Showroom begeleidt van A tot Z

Hoe neemt de bewoner de juiste beslissing in gevelbekleding en dakpannen? De architect en projectontwikkelaar helpen de bewoner hierin een keuze te maken. Bij BMN kunnen wij hen én de bewoner helpen. Uniek aan onze werkwijze is het organiseren van koperskeuzedagen. Met een ontvangst in de Showroom tonen wij alle variaties in beschikbare keuzes, die wij eventueel in beeld brengen met gepersonaliseerde projectbrochures. Indien gewenst, nemen wij proactief contact op met de bewoner. Ook kunnen wij technische tekeningen verzorgen.

Essentials

Stijlvol, tijdloos en betaalbaar. Met Essentials wand -en vloertegels kies je voor een prachtige basis voor de badkamer, toilet of keuken.

Essentials

Keukenpakket

Een volledige keukeninrichting, samengesteld en makkelijk te installeren in elke woning.

Keukenpakket

Inspiratie-brochure

De laatste trends om bewoners te inspireren.

Inspiratie-brochure

Vragen?

Vragen staat vrij! Heb je een vraag over een van onze pakketten of wat wij je kunnen bieden vanuit BMN Showrooms? Neem dan contact op.


BMN Bouwmaterialen

Met elkaar de kwaliteit van de bouw vergroten, daar gaan we voor. Dat doen we alleen al door de professionele bouwer een helpende hand te bieden met onze eigen BMN huismerken. Exclusief verkrijgbaar in onze vestigingen en via de website, op bmn.nl

BMN Diensten

Elke klus is anders en vraagt om een andere aanpak. De diensten van BMN Bouwmaterialen zijn hierop ingericht. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw aandacht volledig kan richten op de klus, terwijl wij helpen bij alles wat je tijdens het bouwproces tegenkomt.