Creëer jouw droombadkamer

Onmisbaar in ieder huis: de badkamer. Het is de plek waar je de dag start, afsluit en waar je bovendien écht tot rust wilt komen. Met onze uitgebreide sanitaircollecties zijn er talloze mogelijkheden. Relax je graag in een wellnessomgeving of ontspan je in een tijdloze, moderne setting? Kies je voor trendy matzwart of tijdloos geborsteld staal? Onder een regendouche of liever in bad? Ontdek wat jouw smaak is: blader door onze brochure van ons eigen merk Procasa of maak een afspraak met een van onze showrooms om ook alle mogelijkheden binnen ons A-merkassortiment te bekijken.

Procasa sanitairbrochure

Be inspired

Bij BMN Showroom weten we wat een prachtige badkamer voor je kan betekenen. Ons eigen merk Procasa biedt naast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vele mogelijkheden in formaten en sferen. Dit aanbod maakt dat er altijd een perfecte combinatie gecreëerd kan worden.

Procasa sanitairbrochure

Kom langs en bewonder

Ga jij binnenkort (ver)bouwen? BMN Showroom biedt méér dan sanitair, wij bieden je alle benodigde materialen om je droomhuis te realiseren. Wij vertalen jouw wensen naar de realiteit. Naast ons Procasa sanitairassortiment hebben wij nog veel meer in huis, zoals badmeubelen van A-merk Primabad, of een breed assortiment kranen van Hotbath. We laten je graag al onze mogelijkheden zien.

Bekijk &
raak geïnspireerd

Droom &
realiseer

Iedereen heeft z’n eigen stijl, en die vertaal je graag door in je interieur. Zo laat je zien wie je bent. Het kiezen van kleuren en materialen is dan ook iets wat je in één keer goed doet. Zelf kom je vast al een heel eind. Deze inspiratiebrochure is een goede start voor het maken van de juiste keuzes.

Downloads