Wij dragen graag een steentje bij

Ga je aanbouwen, verbouwen of zelfs nieuwbouwen? Grote kans dat je ook moet nadenken over (een deel van) je gevel en dak. Of misschien heeft je aannemer of architect al een suggestie gedaan. Bij ons vind je een enorme collectie gevelstenen van verschillende fabrikanten. Dat geldt trouwens ook voor dakpannen. Zo kun je precies de perfecte combinatie uitzoeken. Natuurlijk helpen we je bij de afweging tussen verschillende kwaliteiten en mogelijkheden. Een paar voorbeelden daarvan stellen we hier al aan je voor. Geen zorgen over de aflevering: we regelen alles met je bouwprofessional. En zoek je bij nader inzien toch een andere uitstraling dan een robuuste stenen gevel? Kijk dan ook eens naar onze gevelbekleding.

Dakpannen van Nelskamp

De eerste keuze die je maakt is een betonpan of keramische pan? Met de dakpannen van Nelskamp kun je beide varianten rustig afwegen. Heel bijzonder en actueel: dakpannen die stikstof uit de lucht halen! Ook heel duurzaam is dakbedekking waarin zonnecellen en warmwaterpanelen zijn geïntegreerd.

Rodruza gevelstenen

Levensechte gevels

Living Bricks is de unieke signatuur van de keramische gevelstenen van Rodruza. Verbaas je over de diverse aansprekende tinten, structuren en formaten. Denk aan puur wit, diepzwart, fris grijs of sprankelende kleuren. Effen, bont of met speciale bewerking. Dé tip voor een mooie gevel.

Kies je eigen sfeer met een karakteristieke gevelsteen.

Kom langs en bewonder

In onze showroom laten we je de mogelijkheden in toepassing van bakstenen en dakpannen zien. Bijvoorbeeld het effect van de kleur of breedte van de voeg. En denk ook eens na over een dak met twee kleuren dakpannen als speels motief. Uiteraard houden we rekening met je budget en eventuele voorschriften van de gemeente. Eén ding is zeker: we helpen je ook met gevelstenen en dakpannen voor je huis, garage, serre, bijkeuken en andere aanbouw of uitbouw.

Bekijk &
raak geïnspireerd

Bekijk &
ontdek

‘Een steen voor elke stijl’ is het motto van de Belgische steenfabriek Nelissen. En dat komt goed uit, want dat beloven wij jou ook. Deze gevelstenen komen uit de eigen groeve van het bedrijf, met rode, gele, roze en grijze klei. Het resultaat is een assortiment van meer dan honderd kleuren en acht formaten.

Downloads