Wij dragen graag een steentje bij

Ga je aanbouwen, verbouwen of zelfs nieuwbouwen? Grote kans dat je ook moet nadenken over (een deel van) je gevel en dak. Of misschien heeft je aannemer of architect al een suggestie gedaan. Bij ons vind je een enorme collectie gevelstenen van verschillende fabrikanten. Dat geldt trouwens ook voor dakpannen. Zo kun je precies de perfecte combinatie uitzoeken. Natuurlijk helpen we je bij de afweging tussen verschillende kwaliteiten en mogelijkheden. Een paar voorbeelden daarvan stellen we hier al aan je voor. Geen zorgen over de aflevering: we regelen alles met je bouwprofessional. En zoek je bij nader inzien toch een andere uitstraling dan een robuuste stenen gevel? Kijk dan ook eens naar onze gevelbekleding.

Duurzame innovatie met ClickBrick van Wienerberger

ClickBrick is een uniek, circulair bouwsysteem voor het droogstapelen van bakstenen. Een traditioneel gevelbeeld, maar toch revolutionair anders. Het is het eerste volledig circulaire gevelsysteem, met een handvorm gevelbaksteen.

Kloosterwaard

Onze selectie die staat als een huis

Gevelstenen, raamdorpels, dakpannen; alles van Kloosterwaard onder één dak bij BMN. Exclusieve sorteringen met een eigen karakter. Maar ook een basis collectie die altijd op voorraad is en voordelig geprijsd. Met Kloosterwaard staat alles wat je bouwt als een huis.

De circulaire gevesteen MBI Re-Used

Deze gevelsteen bestaat uit maar liefst 65% gerecyclede materialen.

Kom langs en bewonder

In onze showroom laten we je de mogelijkheden in toepassing van bakstenen en dakpannen zien. Bijvoorbeeld het effect van de kleur of breedte van de voeg. En denk ook eens na over een dak met twee kleuren dakpannen als speels motief. Uiteraard houden we rekening met je budget en eventuele voorschriften van de gemeente. Eén ding is zeker: we helpen je ook met gevelstenen en dakpannen voor je huis, garage, serre, bijkeuken en andere aanbouw of uitbouw.

Bekijk &
raak geïnspireerd

Showroom bezoeken

In onze showrooms kan je de perfecte steen of pan voor jouw project uitzoeken. Om je goed te kunnen adviseren nemen we graag de tijd. Daarom maken we graag een afspraak.

Downloads