Een tegel voor iedere ruimte, in elke stijl

Met tegels geef je jouw interieur een gezicht. Of het nu gaat om een wand of een vloer, een keuken of badkamer, groot of klein: bij BMN Showroom bieden we alle mogelijkheden in trends, stijlen en formaten. Met ons uitgebreide assortiment in tegels adviseren wij jou in het creëren van de perfecte sfeer.

Handig om te weten

Lees hier meer over de technische eigenschappen van tegels en ook de voegpatronen en legpatronen.

Inspiratie-brochure

Bekijk & raak geïnspireerd

Iedereen heeft zijn eigen woonstijl en die vertaal je graag door in je interieur. Weet je nog niet welke woonstijl het beste bij jou past? In onze inspiratiebrochure hebben wij de laatste trends in woonstijlen voor je op een rij gezet. Blader door onze brochure om de vertaalslag naar jouw wensen concreet te maken.

Inspiratie-brochure
Tegels

Kom langs en bewonder

Laat jij binnenkort (ver)bouwen? Wij bieden veel méér dan tegels, namelijk alle benodigde materialen om van de kleinste aanbouw tot je droompaleisje te realiseren. Van het plotten van al jouw wensen in een ontwerp, tot het moment dat je kunt genieten van een prachtige woning. We laten je graag al onze mogelijkheden zien.

Bekijk &
raak geïnspireerd

Ontdek &
geniet

Een keramische vloer is de fundering van jouw wooncomfort. Kenmerkende voordelen als slijtvast, onderhoudsvrij en antislip maken keramische vloertegels ideaal voor eindeloos woongemak. Van stoer en robuust tot tijdloos en klassiek. Iedereen heeft z’n eigen stijl. Ontdek welke woonvloer bij jou past met behulp van onze woonvloerenbrochure. Van urban industrial tot natural: wij helpen je met het creëren van de perfecte combinaties.

Downloads