Brochures

Wie een huis koopt of gaat verbouwen, droomt op voorhand al van de inrichting. In je eigen, persoonlijke stijl, maar wel helemaal volgens de trend van vandaag. Voor verschillende productgroepen hebben wij een brochure waarin je ziet welke mogelijkheden er zijn inclusief de technische specificaties. Bekijk de laatste keukentrends, tijdloze badkamerstijlen en kleurrijke tegelpatronen: je kunt er immers eindeloos in variëren. Meer informatie en inspiratie vind je in de onderstaande online brochures.

Wil je liever een gedrukte brochure aanvragen? Klik dan hier.

Inspiratiebrochure badkamers en keukens

In deze brochure geven we je een kijkje in de laatste trends in keukens en badkamers. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties bieden de inspiratie die jij nodig hebt.

Procasa Factory Frames

In deze brochure zie je ons nieuwe Procasa Factory Frames deuren. Spannende lijnen en trendy kleuren geven de inspiratie die jij nodig hebt.

Woonvloeren

In deze brochure krijg je een indruk van ons volledige assortiment. Van stoer en robuust tot tijdloos en rustiek: we leggen je graag onze verschillende stijlen voor.

Wand- en vloertegels

Ga je voor veilig en strak? Of teken je buiten de (voeg)lijnen? Doe meer met tegels. Geef je interieur stijl en karakter met ons uitgebreide tegelassortiment.

Essentials & Elements

Stijlvol, tijdloos en betaalbaar. Met Essentials wand- en vloertegels kies je voor een prachtige basis voor je badkamer, toilet of keuken.

Keukenpakket

Een vaste prijs voor een tijdloze keuken. Met het alles-in-1 keukenblok van Procasa wordt de inrichting van je keuken nóg gemakkelijker. Warm of industrieel: met vier verschillende kleuren en stijlen zit er altijd een keuken voor je bij.

Inspiratiebrochure badkamers

In deze brochure geven we je een kijkje in de laatste trends in badkamers en toiletten. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties bieden de inspiratie die jij nodig hebt.

Rodruza

Als onderdeel van het ontwerp, slaan we de brug tussen constructie en design. Ons product is de zin waarmee de makers hun verhalen kunnen vertellen. We brengen ideeën tot leven met het streven nieuw leven te geven.

Inspiratiebrochure badkamers en keukens

In deze brochure geven we je een kijkje in de laatste trends in keukens en badkamers. Spannende lijnen en kleurrijke combinaties bieden de inspiratie die jij nodig hebt.

Interfaca brochure 2021

Rockpanel gevelbekleding

Alle soorten, maten en kleuren gevelbekleding van Rockpanel

Trespa Meteon Brochure

Trespa gevelbekleding in verschillende materialen en kleuren.

Brochure Cembrit Facade System

Verken de kleurrijke wereld van Cembrit

Vragen

Heb je vragen over een specifiek product of juist een algemene vraag? Neem dan contact met ons op.