Slimmer
Bouwen met ClickBrick

ClickBrick is een uniek, circulair bouwsysteem voor het droogstapelen van bakstenen. Een traditioneel gevelbeeld, maar toch revolutionair anders. Het is het eerste volledig circulaire gevelsysteem, met een handvorm gevelbaksteen.

Ontwerpen en bouwen met ClickBrick Pure betekent bouwen aan een duurzame, circulaire toekomst met behoud van het gewenste traditionele gevelbeeld. Innovatie in traditie.

We leveren volgens het BMN serviceconcept. Naast het complete gevelsysteem inclusief alle toebehoren voorziet Brick as a Service ook in aanvullend advies, uitgebreide services en zekerheid in retourname en restwaarde.

Vijf voordelen

Slimmer bouwen… Doen we.

1. Circulair gevelsysteem zonder te metselen
2. Traditioneel gevelbeeld door aangebrachte schijnvoeg
3. Verkrijgbaar in 8 kleuren en karakteristieke textuur
4. Training en begeleiding op de bouwplaats
5. Retournamegarantie met gegarandeerde restwaarde

Remontabel & circulair gevelsysteem

Met ClickBrick kies je voor een uniek, remontabel gevelsysteem voor het droogstapelen van gevelbakstenen. Uniek omdat ClickBrick een innovatief en volledig circulair bouwsysteem is dat zowel zekerheid als flexibiliteit biedt.

Service & tools

Als je kiest voor ClickBrick sta je er niet alleen voor. Wienerberger adviseert je bij het ontwerp, de detaillering en keuze van gevelbakstenen. Daarnaast ontvang je uittrekstaten met benodigde aantallen, verwerkingsadvies, training en begeleiding op de bouwplaats.

Retournamegarantie & restwaarde

Met ClickBrick bouw je op eenvoudige wijze circulaire gevels en ben je verzekerd van retournamegarantie met restwaarde. Informeer bij BMN naar hoe de restwaarde bepaald wordt en onder welke garanties.

Keuze uit veel verschillende sorteringen

.

Bekijk ClickBrick bij een van onze showrooms

Afspraak Showroom Stenen en Pannen